Din lokale snedker og tømrer i Nordsjælland

Mit navn er Anders Friis, og jeg har været selvstændig snedker- og tømrermester siden 2007. Jeg blev udlært i et lille firma i Nordsjælland, hvor nærheden til kunderne og ansvaret for hele processen var i fokus. Jeg har derefter været byggeleder hos Jakon, et af Danmarks største håndværkerfirmaer, hvor jeg fik erfaring i ledelse af store projekter. Jeg tager mig derfor lige gerne af alle opgaver, lige fra at sætte en hylde op hos Fru Jensen til at bygge en eksklusiv og gennemført tilbygning til direktørens bolig.

God sparring og kreative løsningsforslag til hjemmet
Som selvstændig lever jeg af et godt omdømme. Jeg er afhængig af tilfredse kunder, og jeg gør mit ypperste for altid at finde de bedste løsninger i den konkrete opgave. Mine kunder roser mig især for min evne til at lytte til deres ønsker og bidrage med kreative løsninger. Forslag, som de ikke selv havde tænkt på.

Når jeg har den direkte kontakt med kunderne og selv udfører eller leder arbejdet, så har jeg hånd i hanke med opgaven. Der er kort og direkte vej fra aftale til udførelse. Ved større entrepriser hyrer jeg naturligvis dygtige medarbejdere ind til opgaven og trækker på mine ledelseserfaring.

Snedker med sans for detaljer og god finish

Jeg går op i at lave tingene ordentligt med en god finish og høj kvalitet. Jeg går ikke på kompromis med opgavens udførelse. Så vil jeg hellere takke nej til en opgave.

I modsætning til mange andre sætter jeg snedker foran tømrer i min stillingsbetegnelse. Min sans for detaljer og finish gør, at jeg egner mig til at udføre de opgaver, der er allermest synlige i hjemmet og hverdagen. Det kan f.eks. være i forbindelse med tilbygninger, hvis der skal sættes nyt køkken op, eller når døre og vinduer trænger til at blive udskiftet.

Geografisk hører virksomheden hjemme i Allerød, og mine kunder er hovedsageligt private kunder i Nordsjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om opgaven og finder en god løsning.