Kan du anbefale Anders Friis

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

8 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Anders har efterhånden lavet mange forskellig ting hos os. Opgaven er altid løst når han er færdig. Vi er meget tilfredse med hans arbejde og giver ham de varmeste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Anders laver et flot stykke arbejde og følger op på det efterfølgende hvis der er noget der skal rettes. Arbejdet sammen med Anders en del gange og altid med et godt slutresultat.

  Invita Køkkencenter Hillerød A/S
  Lars Bilø
  Montageleder

  Rating: 5
 • Anders Friis har stået for totalrenovering af badeværelse inkl. etablering af ovenlysvindue. Kan klart anbefale Anders, han har styret projektet perfekt, holdt tiden, ryddet op løbende, holdt budget, haft sans for at få detaljerne på plads også og fået alt til at klappe. Samtidig har han anbefalet gode løsninger og kommunikationen har fungeret fint. Vi er super glade for vores nye flotte badeværelse og vil varmt anbefale Anders Friis Byg.

  Rating: 5
 • Jeg valgte Anders Friis til udskiftning af taget på mit hus, og det var et godt valg.
  Arbejdet blev udført med stor kyndighed og i høj kvalitet til aftalt pris og tid. Desuden styrede Anders udførelsen at papiruldsindblæsning på loftet, så det skete på det absolut mest optimale tidspunkt for arbejdet med taget.

  Jeg er meget tilfreds med mit nye tag og kan varmt anbefale Anders Friis Byg som et dygtigt og pålideligt firma.

  Rating: 5
 • Anders Friis kan klart anbefales, udfører rigtig pænt arbejde, har fået udskiftet døre og paneler i hele huset.
  Har overholdt tid og aftaler.

  Rating: 5
 • Jeg kan klart anbefale Anders Friis, da jeg har været meget tilfreds med det tømrerarbejde, han har udført hos mig: Alt iflg. aftale, fin kommunikation, hurtig udførelse.

  Rating: 5
 • Jeg fik skiftet alle vinduer i mit hus af Anders Friis. Han hjalp mig med at finde nogle vinduer, som var bedre end dem, jeg i første omgang havde valgt. Kommunikationen gik nemt og hurtigt via mail og sms, og arbejdet blev udført præcist som aftalt. Jeg er særligt imponeret af det indvendige finish, som er langt over forventet standard.

  Rating: 5
 • Jeg har igennem mange år fået udført mangfoldige opgaver Af Anders Friis, både privat og i erhvervs sammenhænge, jeg er meget tilfreds med samarbejdet.
  Han er altid opmærksom på at finde de gode løsninger, jag kan klart anbefale ham til at udføre tømrer og snedkerarbejde.

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *